Carrièreplatform voor
Betaald Voetbal Organisaties

Vacatures zoeken

×
×

Laatste vacatures in de voetbalbranche

 • Stagiair(e) Pedagogiek 

  mei 29, 2020

  Sparta Rotterdam zoekt ter ondersteuning van de Coördinator Spartaans Sportklimaat een enthousiaste stagiair(e) pedagogiek voor het seizoen 2020/2021 |

  Vacature bekijken

 • Stagiair(e) Communicatie & Marketing 

  maart 30, 2020

  De jeugdopleiding van SC Cambuur is op alle vlakken vol in ontwikkeling, samen met alle betrokken zetten wij de schouders eronder. Wil jij als student je steentje bijdragen aan deze ontwikkeling? Reageer dan nu!

  Vacature bekijken

 • Stagiair(e) Media 

  maart 13, 2020

  Heb jij hart voor het voetbal, hart voor de provincie en hart voor onze samenleving? Dan is FC Utrecht op zoek naar jou! Het betreft een uitdagende (meewerk) stage binnen de afdeling media van FC Utrecht.

  Vacature bekijken

Over BVONetwerk

Via BVONetwerk vind jij een sportieve baan bij Betaald Voetbal Organisaties. Ambieer jij een carrière in de voetbalbranche? Dan ben je bij BVONetwerk aan het juiste adres. Maak nu nog een account aan op de website en blijf op de hoogte van de laatste vacatures passend bij jouw profiel of bekijk snel de openstaande vacatures van onze opdrachtgevers. BVONetwerk is onderdeel van SportNetwerk.

Op zoek naar een mooie vacatures?

Op BVONetwerk hebben wij een overzicht staan van vacatures bij Betaald voetbal Organisaties. Lees verder om alle openstaande vacatures te bekijken.

Jouw vacature ook op BVONetwerk?

Binnen enkele stappen staat jouw vacature op onze website(s). Stuur ons een e-mail met de vraag om een account aan te maken. Vervolgens kan je daarna zelf vacatures online zetten.

Partners
 

Contactgegevens

Torenallee 3
5617 BA Eindhoven
Sander Fonville
info@sportnetwerk.nl

Nieuws