Werkgevers

BVONetwerk is onderdeel van SportNetwerk. Dagelijks ondersteunt SportNetwerk vele sport gerelateerde organisaties met hun zoektocht naar sportief personeel. SportNetwerk is inmiddels het grootste sportarbeidsmarkt platform van Nederland voor mensen met een passie voor werken in de sport, met 200.000 unieke bezoekers het afgelopen jaar.

Bent u als BVO op zoek naar bepaalde profielen? Iemand met de juiste opleiding en competenties voor uw organisatie? Via onze uitgebreide database en contacten vergroot u uw kans op het vinden van goed personeel. Of dit nu voor een maatschappelijk, juridische, marketing of commerciële vacature.

Nog geen account? Neem contact op met ons door een mail te sturen.

Werkwijze

Heeft u nog geen account? Stuur ons een mail en wij maken een account voor u aan. U ontvangt van ons de inloggegevens, zodat u zelf kunt inloggen en vacatures kunt plaatsen. Op het moment dat u een vacature plaatst, worden alle ingeschreven kandidaten die aan het profiel voldoen per e-mail geïnformeerd, waardoor er snel sollicitaties volgen. Wij zullen de vacature ook via social media delen. U heeft alle vacatures in eigen beheer en komt direct in contact met de sollicitant. Tevens kunt u zelf op ons portal uw data beheren. of ervoor kiezen uw eigen externe sollicitatie url te gebruiken.

Een vacature plaatsen is gratis voor u als BVO. Wilt u weten wat BVONetwerk & SportNetwerk nog meer voor uw organisatie kan betekenen, zoals onbeperkt plaatsen, volledig recruitment via onze partner SportScoutz of een wervingscampagne op de site? Klik dan hieronder verder.